Wilt u zowel in de zomer als winter van uw stacaravan of chalet genieten? JBL Stacaravans & Chaletslevert service op maat! Wij plaatsten airco en centrale verwarming in stacaravans en chalets. Dit kunnen wij verzorgen bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan of chalet bij JBL en airconditioning plaatsen wij ook in uw huidige vakantiewoning.

CENTRALE VERWARMING PLAATSEN

Een centrale verwarming in uw stacaravan of chalet zorgt ervoor dat alle ruimtes heerlijk worden verwarmd. Hierdoor kunt u ook in de koudere maanden genieten van uw stacaravan of chalet. Ook komt er geen vocht meer in uw vakantiewoning wanneer alle ruimtes zijn verwarmd.

Bij JBL Stacaravans & Chalets rekenen wij uit hoevel KW nodig is in iedere ruimte. Wij werken dan ook met verschillende radiatoren. Hierdoor komen wij altijd aan de juiste capaciteit voor u. Er wordt een gecertificeerde ketel opgehangen naar Duitse of Nederlandse normen of het des gewenste land. De ketel wordt na aansluiting door een erkend bedrijf gekeurd. Wij vullen de radiatoren en ketel bij met antivries om vorstsschade te voorkomen. Uiteraard wordt u voorgelicht door een van onze medewerkers hoe de centrale verwarming gebruikt dient te worden.

AIRCO VOOR STACARAVAN

Iedere stacaravan is anders. Wij kunnen voor iedere maat stacaravan of chalet een passende airco inbouwen. Door middel van airco wordt lucht gereguleerd in uw woning. Dit betekent: uitermate genieten van uw vakantiewoning in de zomer!

MEER INFORMATIE OVER EEN AIRCO VOOR STACARAVAN

CONTACT OPNEMEN

Wilt u graag meer informatie omtrent airco en verwarming? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het installeren van uw centrale verwarming of airco. 

CONTACT OPNEMEN