Chalet kopen Nederland

Wilt u graag een chalet kopen in Nederland? Met een ruim aanbod van ongeveer 30 chalets zit uw favoriete chalet er gegarandeert tussen bij JBL Stacaravans & Chalets. Met ruim 30 jaar ervaring helpen wij u graag verder. Wilt u liever een nieuwe chalet kopen in Nederland? Wij doen ook aan chaletbouw. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact

Een nieuwe chalet in Nederland kopen die bij u past

Bij JBL Stacaravans & Chalet vindt u meerdere chalets in verschillende prijsklassen. Wanneer u een goedkopere chalet wilt kopen in Nederland is dit daarom ook een mogelijkheid. Wat wel zeker is is dat elke chalet van alle gemakken is voorzien. Sommige chalets hebben zelfs een eigen badkamer, zoals de Nordik 1100/3. De chalets zijn verder voorzien van dubbel glas, verwarming en een schitterende keuken met woongedeelte. 

Plaats uw chalet waar u wilt

Wanneer u een chalet gaat kopen in Nederland helpen wij u daarna natuurlijk graag verder, bijvoorbeeld met het transport van uw aankoop. Wij verzorgen niet alleen het transport in Nederland, maar door heel Europa. Door het volgen van het stappenplan zal elke stap in het transport veilig en verantwoord gaan. Een leuke tip voor een locatie voor uw chalet is een jaarplaats op Camping de Waterval. In de prachtige Limburgse natuur is het het hele jaar door genieten. Vergeet de fiets en de wandelschoenen niet mee te nemen.

Neem contact op

Chalet kopen in Nederland bij JBL

Uitgebreide service na uw aankoop

Bij JBL helpen we u, naast de hulp bij een chalet kopen in Nederland, ook bij de service na de koop van uw chalet. Zoals eerder beschreven helpen wij u bij het transport van uw chalet. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kunnen wij, wanneer u een chalet gaat kopen, deze ook volledig isoleren. Zo kunt u ook in de winter genieten van uw chalet. Daarnaast plaatsen wij ook airco's en verwarmingen in uw chalet. Zo kunt u echt gebruikmaken van uw chalet wanneer u dat wilt. 

Plaatsen en stellen van uw chalet

En daar blijft het niet bij, want eenmaal aangekomen op locatie zullen we uw chalet ook plaatsen en stellen. Voor dit hele proces gebruiken wij natuurlijk de juiste materiale en machines. Wanneer u een chalet gaat kopen in Nederland helpen wij u graag verder. Een chalet kopen zal dankzij JBL Stacaravans & Chalet niet voor de nodige stress bij u zorgen!

Maak gebruik van onze service

Hoe kan ik contact opnemen?

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt een chalet kopen in Nederland bij ons, en vervolgens kunnen wij het transport oppakken. Wij plaatsen de chalet waar u deze graag wilt hebben. Vul vrijblijvend het contactformulier in en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw eventuele vragen met betrekking tot een chalet kopen in Nederland te beantwoorden.

Chalet kopen? Kom langs op ons showterrein!

chalet kopen bij JBL Stacaravans & Chalets