Een droomchalet, uw chalet! met uw persoonlijke wensen, geleverd door ons op uw droomlocatie!

Bent u op zoek naar een maatwerk chalet of mantelzorgwoning?

JBL Stacaravans & Chalets stelt samen met u een betaalbaar maatwerk chalet of mantelzorgwoning samen! Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek bij ons showterrein in Heijen.

Modellen

  • Enkel chalet
  • L Chalet
  • ECO Chalets
  • Chalet met inpandige veranda
  • Dubbel chalet

Maatwerk chalet

Bij Chaletbouw heeft u veel mogelijkheden bij JBL Stacaravans & Chalets. We adviseren u over welke fabriek het beste bij u past. Onze maatwerk chalets kunnen dienen als recreatie chalets, mantelzorgwoningen of permanente bewoning. We maken deze chalets geheel voor u op maat. Hierdoor koopt u altijd uw droomchalet.

Mantelzorg chalet

Mantelzorg is vaak langdurige zorg voor familieleden, naasten of vrienden. Een mantelzorgwoning is een woning op het terrein van de zorgverlener of van de zorgbehoevende. Uw mantelzorg chalet wordt bij JBL Stacaravans & Chalets conform uw wensen gebouwd. Hierbij kunnen we rekening houden met beperkingen. We bieden altijd de juiste oplossing voor u. Het voordeel van een mantelzorgchalet is dat het op wielen staat en te allen tijde verplaatsbaar is.

Recreatie chalet

Bent u op zoek naar een tweede thuis? Een plekje waar u zichzelf heerlijk terug kunt trekken? In een chalet voor recreatie geniet u in alle rust van de natuur. Het is de ideale plek om even te ontsnappen van de dagelijkse hectiek. Zonder iedere keer op zoek te gaan naar een nieuw verblijf, voelt het juist als thuis komen. Laat uw recreatie chalet bouwen voor op een prachtige camping of recreatiepark.