Goedkope stacaravan kopen

JBL Stacaravans & Chalets heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen van stacaravans en chalets. Wilt u een goedkope stacaravan kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vergeet niet gebruik te maken van de uitstekende service. Uw stacaravan wordt bijvoorbeeld compleet geleverd op het gewenste adres. 

Wilt u een goedkope stacaravan kopen?

Wanneer u een goedkope stacaravan wilt kopen kunt u bij JBL Stacaravans & Chalets kiezne uit een ruim aanbod. De stacaravans zijn voorzien van alle gemakken. Wist u dat sommige stacaravans ook een badkamer met douche en toilet hebben?

Bijna alle stacaravans dubbel glas, een mooie keuken en 1 of meerdere slaapkamers. Laat de stacaravan plaatsen op het gewenste adres, bijvoorbeeld op een jaarplaats op een camping. Vervolgens kan het genieten beginnen! Een goedkope stacaravan kopen doe je bij JBL.

Of koop een chalet

Wilt u geen goedkope stacaravan kopen, maar een chalet? Wij hebben ruim 30 chalets in ons assortiment. De chalets zijn van alle gemakken voorzien. En met alle gemakken bedoelen we ook echt alle gemakken. Met dubbel glas, verwarming en in sommige gevallen zelfs een badkamer. Ziet u uzelf al vakantie vieren in uw eigen, luxe chalet?

Bij JBL Stacaravans & Chalets doen we ook aan chaletbouw. Maak uw keuze uit een enkel chalet, L Chalet, ECO Chalets, Chalet met inpandige veranda of een dubbel chalet. Wij bouwen chalets voor recreatie, mantelzorgwoningen of permanente bewoning. De chalets worden geheel op maat gemaakt en compleet naar wens. Naast een goedkope stacaravan kopen kunt u er dus ook voor kiezen om een gloednieuwe chalet te laten bouwen.

Neem contact op

goedkope stacaravan kopen bij jbl

Maak gebruik van onze service

Bij JBL Stacaravans & Chalets bieden wij een complete service aan wanneer u een goedkope stacaravan wilt kopen. En een complete service bedoelen wij ook echt een complete service. Dus van transport van uw stacaravan tot het plaatsen en stellen hiervan op de goede plaats.

Wanneer u in de winter gebruik wilt maken van uw stacaravan of chalet verzorgen wij ook de isolatie van uw accommodatie. Wij kunnen uw aankoop isoleren, maar ook dubbel glas erin plaatsen. Voordelen van isolatie zijn dat het kosten- en energiebesparend is en duurzaam. Een goedkope chalet kopen betekent dus ook na de aankoop uw voordeel eruit halen!

Ontdek alle services van JBL

Gezelligheid op een jaarplaats op Camping de Waterval

Als u een goedkope stacaravan gaat kopen is het een leuk idee om deze op een jaarplaats op een camping te laten plaatsen door ons. Wanneer u dit graag wilt is Camping de Waterval een leuke optie! Midden in de natuur van Limburg is het het hele jaar door genieten in het gezellige plaatsje Neer. Vanaf de camping wandelt of fietst u zo de prachtige omgeving in. Wanneer u een goedkope stacaravan gaat kopen kunt u deze vakkundig door ons laten plaatsen op Camping de Waterval. 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Veelgestelde vragen over een goedkope stacaravan kopen

Wilt u een goedkope stacaravan kopen? Dan zit u goed bij JBL Stacaravans & Chalets. Heeft u voor de bezichtiging of voor de koop enkele vragen? Bekijk hieronder alvast onze veelgestelde vragen. Wellicht zit uw vraag met antwoord er wel tussen.

Hoeveel kost een goedkope stacaravan gemiddeld?

De prijs van een goedkope stacaravan kan variëren, maar het ligt meestal tussen de €10.000 en €30.000, afhankelijk van het merk, de grootte en de locatie.

Wat zijn enkele voordelen van het bezitten van een stacaravan?

Voordelen van een goedekope stacaravan kopen zijn onder andere een betaalbare vakantieplek en een eenvoudige mogelijkheid om de natuur te verkennen.

Zijn er jaarlijkse kosten verbonden aan het bezitten van een stacaravan?

Ja, er zijn jaarlijkse kosten, waaronder gemeentelijke belastingen en onderhoudskosten.