Isoleren

Winterproof stacaravan of chalet

Niet alleen in de zomer en het voorjaar is een eigen stacaravan of chalet heerlijk om te gebruiken. Ook in de koudere maanden kunt u genieten van uw stacaravan of chalet. Wanneer u deze in de winter wilt gebruiken, kunt u ervoor kiezen om uw stacaravan of chalet winterproof te maken. JBL Stacaravans en Chalets isoleert uw vakantiewoning, zodat er geen koude lucht van buiten meer naar binnen komt. Uw centrale verwarming hoeft dan minder hard te werken en het voelt veel fijner aan binnen uw stacaravan of chalet.

Voordelen stacaravan isoleren

  • Het hele jaar door gebruik maken van uw stacaravan of chalet
  • Kostenbesparend
  • Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Comfortabel binnen zitten

Stacaravan isoleren

Een stacaravan of chalet isoleren gebeurt met sandwichpanelen van 4 cm dikte. De binnenkant is PUR en de buitenkant is van staal. Dit wordt aan de onderkant van de stacaravan geplaatst. Hierdoor kan de kou niet meer via de onderkant de stacaravan binnendringen. U beperkt hierdoor 95% van het bevriezen van de leidingen.

Aan beide kanten van uw stacaravan wordt een isolatie-rooster gemonteerd, zodat de stacaravan wordt geventileerd. Er wordt een kruipluik gemaakt, zodat u zelf te allen tijde onder de stacaravan kunt klussen. Tevens wordt er een luikje bij de wateraansluiting gemaakt, waardoor het gemakkelijk leeggemaakt kan worden. JBL levert een buitenkraan en buitenstopcontact die aan de isolatie gemonteerd wordt.

 

Welke stacaravans kunnen worden geïsoleerd?

Wanneer u een nieuwe stacaravan of chalet koopt bij JBL Stacaravans en Chalets kunnen wij deze voor u isoleren. Tevens kunt u bij ons uw huidige stacaravan, tourcaravan of chalet laten isoleren. 

Dubbel glas plaatsen in stacaravan of chalet

Wilt u in uw nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet dubbel glas plaatsen? Ook hierbij kan JBL Stacaravans en Chalets u helpen. Wij zetten dubbel glas in uw vakantiewoning.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen voor het transporteren van uw stacaravan of chalet? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk bij het isoleren van uw vakantiewoning.

Contact opnemen

Dc723778 7ca6 46dc 89ac d74a6a60d2a6