CHALET OF STACARAVAN MET JAARPLAATS

Wilt u meteen een fijne jaarplaats bij uw nieuwe chalet of stacaravan? Op Camping de Waterval verhuren wij jaarplaatsen voor stacaravans of chalets. Op deze gezellige familiecamping bieden wij lege jaarplaatsen aan waar u uw nieuwe chalet op kunt plaatsen.

Bent u op zoek naar een tweedehands stacaravan of chalet inclusief jaarplaats? Op Camping de Waterval bieden wij ook vakantiewoningen aan mét jaarplaats in één.

JAARPLAATS OP CAMPING DE WATERVAL

Uw jaarplaats op Camping de Waterval in Limburg is voorzien van:

  • Standaard 6 amp. stroom (10 amp. tegen meerprijs)
  • Wateraansluiting
  • Riolering
  • Centraal Antennesysteem

Er is een mogelijkheid om samen met ons uw jaarplaats in te delen. Het kan onder andere worden voorzien van een bijpassend tuinhuisje en de tuin kan helemaal worden aangelegd. Aan u de keus!

CAMPING DE WATERVAL

FAMILIE CAMPING IN LIMBURG

Midden in de natuur, in het hart van Limburg vindt u Camping de Waterval. Een gezellige familiecamping. Gelegen aan een kanaaltje dat via een waterval uitmondt in de Maas. Het hele jaar beleeft u hier een sfeervolle vakantiebeleving.

JAARPLAATS STACARAVAN ELDERS

Wilt u uw nieuwe stacaravan of chalet ergens anders plaatsen? Wij werken met verschillende campings in Nederland samen. We helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte plek.