19 januari 2022

Aluminium stacaravan van JBL

Een ruime keuze uit aluminium stacaravans heeft u op de showterreinen van JBL Stacaravans & Chalets. Bij ons vindt u aanbiedingen, nieuwe en tweedehandse stacaravans. Een veelzijdig aanbod kunnen we stellen.
JBL beschikt over 2 showterreinen in Limburg. Ons grote showterrein ligt in Heijen (Noord-Limburg), ons ietwat kleiner showterrein ligt op Camping de Waterval in Neer (Midden-Limburg).

Aluminium stacaravan te koop

Zoals gezegd bieden wij een ruim aanbod aluminium stacaravans te koop aan. Tweedehandse en nieuwe modellen. Dit zijn onder andere bekende merken als: ABI, Atlas, Willerby en Delta. Voor elk wat wils. Dit zijn gemeubileerde stacaravan. Denk hierbij aan een stacaravan-indeling van:

  • De woonkamer met inbouwmeubilair
  • Keuken met grill- en/of bakoven, koelkast en 4 pits gaskookstel
  • Slaapkamers inclusief opbergkasten, bedden met matrassen
  • Badkamer met WC en douche

Aluminium stacaravans in de winter?

“Kan ik een aluminium stacaravan ook in de winter gebruiken?” Ja, dan kan! Dit heeft natuurlijk wel een kanttekening. Want, wat is bijvoorbeeld het doel van het gebruik van de stacaravan? Wilt u er heel het winterseizoen in recreëren of wilt u af en toe wat dagen tussen het drukke werkleven door ontspannen in uw caravan? Dit is weldegelijk een groot verschil.
Ten eerste zijn de energiekosten vele malen hoger in een aluminium stacaravan dan in een kunststof stacaravan, omdat de isolatie heel anders is. Wilt u het gehele jaar gebruik maken van uw stacaravan? Dan raden wij sowieso aan om uw stacaravan van centrale verwarming en dubbel glas te voorzien. Hiermee kunt u uw stacaravan om de juiste manier verwarmen waardoor er geen schimmel of vocht ontstaat en dubbel glas isoleert beter dan enkelglas.