14 februari 2022

Droomchalet

Op zoek naar uw droomchalet?

U bent op zoek naar uw droomchalet. Leuk! Dit betekent dat u leuke vooruitzichten heeft! Wij, JBL Stacaravans en Chalets, zijn een stacaravandealer in Nederland met een breed assortiment stacaravans en chalets! Tweedehandse en nieuwe modellen.
Op deze pagina vertellen wij u waar u aan moet denken bij de aankoop van een chalet.

Tips van team JBL

Bent u van plan een chalet te kopen te kopen? Lees dan dit artikel af. Team JBL geeft verschillende richtlijnen die belangrijk zijn bij de aankoop van een chalet.

Waar opletten bij de aankoop van een chalet

Bij de aankoop van een chalet is het belangrijk om met verschillende dingen rekening te houden. Er is zoveel aanbod – verschillende maten, materialen, types, prijsklassen e.d. – dat u mogelijk de bomen door het bos niet meer ziet. Want waar dient u daadwerkelijk op te letten bij het vergelijken van chalets? Wilt u voor een droomchalet gaan? Denk dan vast na over de volgende punten. 

  • Allereerst: bepaal uw budget. Hiermee haalt u het aanbod vast door een trechter en komt u in een bepaalde prijsklasse terecht;
  • Welke afmetingen mag de chalet hebben?
  • In welk seizoen gaat u gebruik maken van de chalet? Alleen de zomermaanden of ook de wintermaanden? Isolatie is namelijk een belangrijk punt hierbij.
  • Voor hoeveel personen dient de chalet te zijn?
  • Heeft u al een camping gekozen? Dan raden wij aan om u te verdiepen in de regels van de camping.

Droomchalet keuze

Een droomchalet is voor iedereen anders. Voor de ene is een droomchalet een nieuwe kant en klare chalet voor de ander een tweedehands chalet en er zijn ook mensen die kiezen voor een chalet op maat. 

Droomchalet naar eigen wens indelen

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een chalet naar eigen wens in te delen. De JBL Cube – chalet op maat – een zeer ruime chalet die naar eigen keuze in te delen is. Zo kan bijvoorbeeld de keuken worden verplaatst, slaapkamers kunnen anders ingedeeld worden of als u maar 1 slaapkamer nodig heeft, dan kunt u de rest van de ruimte ergens anders voor gebruiken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Deze chalet straalt comfort, luxe en sfeer uit!

Tweedehands droomchalet

Een droomchalet kan ook een tweedehands chalet zijn. JBL biedt ook verschillende chalet occasions te koop aan. De chalets worden bij ons gecontroleerd en waar nodig gerepareerd bij binnenkomst. Koopt u de droomchalet? Dan maken wij de chalet opleverklaar. Voor de oplevering doen wij de oplevercheck samen met u, zodat u kunt controleren of alles naar wens is en functioneert.

Droomchalet op camping

Heeft u uw droomchalet gekocht en zoekt u nog een chalet of stacaravan met jaarplaats? Wij werken nauw samen met verschillende campings in Nederland. Samen met u kunnen we op zoek gaan naar een camping die bij u past! Daarnaast beschikken wij zelf over Camping de Waterval waar ook jaarplaatsen te huur zijn. Genoeg mogelijkheden dus om uw chalet te plaatsen, zodat u uitermate kunt genieten van uw droomchalet! Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.