14 januari 2022

Kunststof stacaravan

Bent u op zoek naar een kunststof stacaravan? JBL is een stacaravan dealer met een divers assortiment stacaravans en chalets gemaakt van kunststof. Hedendaags zijn onze nieuwe kunststof stacaravans – in de meeste gevallen – voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen en centrale verwarming.

Nieuwe en tweedehandse stacaravans

Ons aanbod stacaravans en chalets is enorm divers. Bij ons vindt u zowel nieuwe als tweedehandse modellen in verschillende kleuren, maten, vormen en luxe.
Kom langs op een van onze showterreinen en voel, ruik, proef en ervaar zelf welke stacaravan bij u past!

Soorten kunststof

Als wij praten over kunststof stacaravans bedoelen wij stacaravan waarvan de buitenbekleding gemaakt is van kunststof. Onze stacaravans van kunststof hebben verschillende structuren waaronder houtstructuur. Kies bij JBL voor verschillende soorten kunststof:

Milexx gevelbekleding

Wij hebben meerdere stacaravans waarvan de buitenbekleding van Milexx is gemaakt. Milexx kent een aantal voordelen: het is onderhoudsarm, UV bestendig, gemakkelijk te reinigen, weerbestendig en de kleur blijft lang mooi.

Isomet gevelbekleding

Tevens hebben wij stacaravans die bekleed zijn met Isomet kunststof. Isomet is geïsoleerde gevelbekleding. Ook Isomet is onderhoudsarm, UV bestendig, makkelijk te reinigen, weerbestendig en kleurvast.

Huiselijk comfort in een luxe stacaravans

Met onze kunststof stacaravans kunt u zoveel luxe en comfort creëren als u zelf wilt. Er zijn meerdere opties waar u uit kunt kiezen zodat u een stacaravan koopt die bij u past. Breid u luxe stacaravan of chalet uit met de volgende opties:

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Split airco
  • Extra isolatie
  • Dubbel glas
  • Centrale verwarming

Kunststof stacaravan aanbod

Wij bieden stacaravans van kunst van verschillende merken zoals: Globus, Moderna, Atlas, Nordstar caravan, Nordwind stacaravan.

Kunststof stacaravan of chalet instapklaar

Een stacaravan kopen is een behoorlijke investering. Wij begrijpen als geen ander dat u het dan tiptop in orde wilt maken. Laat uw stacaravan of chalet instapklaar maken door team JBL en kies – tegen meerprijs – voor een bijpassend tuinhuisje van kunststof en/of een veranda van kunststof of hout.

Kunststof stacaravan kopen

Wilt u een kunststof stacaravan kopen? Wij bieden nieuwe stacaravans en stacaravan occasions aan van kunststof en ook stacaravans van aluminium aan. Daarbij kunnen wij u compleet ontzorgen. U kunt bij JBL kiezen voor de meerdere services:

  • Stacaravan transport
  • Plaatsen, stellen, aansluiten
  • Officiële stacaravan keuring

Wist u ook dat wij ook aan inruilen doen? Maak gebruik van de JBL inruilservice voor de beste deal! Ruil uw huidige stacaravan, chalet, tourcaravan, camper in. Hierdoor zal het aankoopbedrag in prijs verlaagd worden. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!