15 februari 2022

Split Airco Caravan

Split airco voor caravans

Wij – JBL Stacaravans en Chalets – zijn een stacaravan dealer die naast de verkoop ook een tal van services aanbiedt naast de verkoop van stacaravans en chalets. Wij plaatsen split airco’s in caravans, stacaravans, chalets en vakantiehuizen. Wij hebben de juiste kennis om deze airco’s vakkundig te plaatsen.
Op een warme zomerdag kan het behoorlijk heet worden, waardoor u bijvoorbeeld ‘s nachts slecht slaapt. Laat daarom een airco in uw caravan plaatsen. Maak een afspraak en een van onze monteur komt op locatie een split airco plaatsen in uw caravan.

Voordelen split airco

Airco in stacaravans, chalets, vakantiehuisjes en überhaupt in woningen kent vele voordelen. De voornaamste reden is dat u op een hele hete zomerdag uw vakantiewoning snel kunt koelen. Dit maakt het dagelijks leven, werken, spelen en uw nachtrust een stuk aangenamer.

Airco’s zorgen voor een hoger wooncomfort!

Airco met 5 standen

Onze airco’s klimatiseren, ze hebben 5 standen. Maak het uzelf zo comfortabel mogelijk! De split airco’s hebben de volgende functies:

  1. Koelen
  2. Circuleren
  3. Ontvochtigen
  4. Reinigen
  5. Verwarmen.

Verwarming door airco

Een groot voordeel van deze split airco’s zijn dat ze een mogelijkheid tot verwarmen hebben.
De airco’s zijn dus kostenbesparend, want het vermindert de stookkosten.

Wilt u in de winter maar 1 ruimte verwarmen? Gebruik dan uw split airco en de centrale verwarming kan uitblijven!

Caravan airco in bouwen

Heeft u geen idee hoe u een split airco in uw caravan bouwt of heeft u er geen tijd voor? Geen probleem! Team JBL kan u volledig ontzorgen!
Neem contact op met een van onze monteurs. Wij horen graag wat uw wensen en behoeftes zijn, dan maken we een afspraak en uw caravan is in een mum van tijd voorzien van een split airco! Zo kunt u het hele jaar door onbezorgd genieten!