7 februari 2022

Stacaravan dealer

Een stacaravan dealer is een handelaar in stacaravans. In de meeste gevallen handelen deze dealers ook in caravans, chalets, tourcaravans en andere vrijetijds woningen. Een stacaravan bedrijf kan ook wel stacaravan handelaar worden genoemd.
In Nederland zijn tal van stacaravan dealers te vinden. Wij – JBL Stacaravans en Chalets – zijn een van dé stacaravan handelaars van Nederland. Onze showterreinen zijn gevestigd in het Limburgse Neer en Heijen. Hier treft u een breed scala aan permanente woningen, vrijetijds- en vakantiewoningen. Tevens kunt u een chalet op maat laten maken.

Aanbod stacaravan dealer

Bij ons als stacaravan dealer treft u een groot aanbod stacaravans, chalets, tourcaravans en campers. 

Nieuwe stacaravans en nieuwe chalets bij JBL

Het grootste deel van onze showterreinen wordt gevuld met stacaravans en chalets. Een deel daarvan bestaat uit nieuwe stacaravans en nieuwe chalets. Bewonder de grote merken als: Globus, Nordstar, Nordwind, Prestige, Ultimate en meer.

Tweedehands stacaravans tweedehands chalets

Tevens bestaat het andere deel uit tweedehands stacaravans en tweedehands chalets. Ons tweedehandse aanbod bestaat uit merken als: ABI, Atlas, Carnaby, Cosalt, Delta, Pemberton, Swift, Willerby en meer! Daarnaast hebben wij nog enkele tweedehandse tourcaravans en tweedehands campers in de verkoop.

Tweedehands stacaravans met staanplaats

Het overgrote deel van ons assortiment wordt aangeboden als stacaravans zonder staanplaats. Ons showterrein in Neer ligt op onze camping. Hier worden ook tweedehands stacaravans met staanplaats aangeboden.

JBL stacaravan service

Een stacaravan kopen of een chalet kopen is een leuke en ook zeker een grote investering. Daarom bieden wij onze JBL services aan om u van A tot Z te ontzorgen. Wij verzorgen onder andere het stacaravan transport, plaatsen en stellen, wij plaatsen dubbel- en driedubbel glas, wij isoleren stacaravans en nog veel meer.

Stacaravan dealer online aanbod

Bij JBL Stacaravans en Chalets hebben wij ons gehele stacaravan aanbod online staan. Surf gerust over onze website en schroom niet om contact op te nemen voor eventuele vragen. Beslis zelf of wij de stacaravan dealer zijn die bij u past!