13 januari 2022

Stacaravan kopen Brabant

Stacaravan kopen op de grens van Brabant

Wilt u een stacaravan aanschaffen in Brabant? JBL Stacaravans & Chalets heeft een ruim aanbod nieuwe en tweedehandse stacaravans en bevindt zich vlak over de grens bij Brabant. We hebben twee showterreinen in Limburg en een opslag in Brabant zelf. Met meer dan 30 jaar ervaring met het in- en verkopen van stacaravans kunnen we ook zeker in uw wensen voorzien. Zien we u snel?

Nieuwe stacaravan kopen of tweedehands stacaravan?

Bij de aankoop van een stacaravan zijn er genoeg zaken om over na te denken. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe of tweedehandse stacaravan aanschaffen? In beide segmenten hebben wij een ruime keuze met veel luxe opties. Alle stacaravans worden bij aankomst streng gecontroleerd en indien nodig gerepareerd en/of hersteld. Vervolgens worden ze geplaatst op één van de showterreinen in Neer of in Heijen. Kom gerust eens kijken, u mag een afspraak maken of gewoon binnenwandelen is ook een optie. En bekijk hier alvast onze stacaravan outlet!

Aankoopbegeleiding stacaravan

Weet u al wat voor stacaravan u aan wilt schaffen? Een aluminium stacaravan of toch een kunststof stacaravan? Als u zelf niet veel kennis heeft van stacaravans, kan team JBL u begeleiden tijdens het aankoopproces. U kunt uzelf alvast enkele vragen stellen, zoals: voor hoeveel personen moet de stacaravan geschikt zijn, voor welk doeleinde koop ik de stacaravan en wil ik de stacaravan met of zonder centrale verwarming? Wij helpen u met het vinden van de perfecte stacaravan voor uw situatie en kunnen de stacaravan van vele opties voorzien. Ook het stacaravan transport kunnen wij verzorgen. 

Stacaravan Brabant met of zonder staanplaats

Het is bij JBL Stacaravans & Chalets mogelijk om een stacaravan met staanplaats in Brabant te kopen. Uiteraard hebben we ook ruime keuze in stacaravans zonder staanplaats. We kunnen u een staanplaats aanbieden op onze camping in Limburg. Daarnaast hebben wij contacten met andere campings in Nederland. Samen kunnen we een mooie staanplaats vinden die aan al uw wensen voldoet. 

Verkoopprocedure stacaravans

Bij JBL Stacaravans & Chalets mag u een zeer uitgebreide service verwachten. Het aankopen van een stacaravan is immers niet niks. Wij staan garant voor al onze stacaravans, of het nu een nieuwe of tweedehandse betreft. Als u uw nieuwe stacaravan bij ons koopt, bent u verzekerd van de volgende zaken:

  • Gas, water, licht en alle andere apparaten werken naar behoren.
  • Voor uw stacaravan op transport gaat, nodigen we u uit voor een eerste afname.
  • Als u tevreden bent, gaat de stacaravan op transport. Eenmaal ter plaatse zorgen we voor het stellen en aansluiten van uw stacaravan.
  • Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een tweede afname.
  • Bent u helemaal tevreden? Dan pas vertrekken we en wensen we u veel plezier met uw nieuwe aanwinst. 

Extra opties stacaravan

Al onze stacaravans zijn standaard compleet gemeubileerd en van vele opties voorzien. Denk aan een grote bank met salontafel, sfeerkachel, TV-aansluiting, eethoek met bank en/of stoelen, een grote grill/bakoven in de keuken en nog veel meer andere luxe mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we kunststof kozijnen met dubbel glas in de stacaravan plaatsen. De stacaravan is geheel naar wens aan te passen, neem contact op voor alle mogelijkheden of kom eens langs om alle opties te bekijken!