15 februari 2022

Stacaravan met jaarplaats te koop

Chalet of stacaravan met jaarplaats te koop

Op Camping De Waterval staan chalets en stacaravans te koop met jaarplaats. Wij verhuren op onze camping in Limburg prachtige jaarplaatsen voor stacaravans en chalets. Geniet het hele jaar door met familie of vrienden van onze familiecamping en de prachtige groene omgeving van Midden-Limburg.

Familiecamping Limburg

Camping De Waterval ligt in het Limburgse Neer. De camping ligt aan een kanaaltje dat via een waterval uitmondt in de Maas. Hier zijn vele watersportmogelijkheden en u kunt er heerlijk vissen. In de bosrijke omgeving rondom de camping zijn tal van fiets- en wandelroutes. 

Op onze camping treft u een gastvrije traditie. Het is een echte familiecamping waar u heel het seizoen geniet met jong en oud samen! Ons vrijwilligersteam organiseert dan ook vele activiteiten in onze kantine met terras en uiteraard ook bij onze zwembaden. U zult zich zeker niet vervelen

Stacaravan kopen met jaarplaats

Op onze camping zijn jaarplaatsen te huur. Het kan dat u de stacaravan of chalet overneemt die op de desbetreffende plaats staat of u kunt ervoor kiezen om een stacaravan of chalet bij ons te kopen. Naast campinghouder zijn wij ook stacaravandealer. We hebben een breed assortiment van gebruikte en nieuwe stacaravans en chalets. We beschikken over twee showterreinen in Neer en in Heijen. Bekijk hier ons complete aanbod stacaravans en chalets.

Stacaravan jaarplaats inclusief:

Wilt u een jaarplaats huren op Camping De Waterval? Onze plaatsen zijn voorzien van:

  • Standaard 6 amp. stroom (10 amp. tegen meerprijs)
  • Wateraansluiting
  • Riolering
  • C.A.S (Centraal Antennesysteem)

Gasten dienen zelf gasflessen mee te nemen.

Jaarplaats op Camping De Waterval

Camping De Waterval is een recreatieterrein waarbij wij onze gasten een zo prettig mogelijk verblijf willen bezorgen. Om dit te realiseren hebben wij een reglement opgesteld waarin de belangrijke zaken beschreven staan.

Wilt u een jaarplaats op onze camping huren? Dan gaan wij ervan uit dat u onder andere uw plaats zelf onderhoudt en dat u rekening houdt met het reglement.

Download het camping-reglement hier om het uitgebreide reglement goed door te lezen. Heeft u vragen? Kom dan langs bij de receptie of neem contact op. 

Stacaravan kopen met jaarplaats

Mocht u een jaarplaats op een camping willen huren, maar nog niet beschikken over een stacaravan of chalets dan is het mogelijk om bij JBL Stacaravans en Chalets een caravan te kopen. Wij bieden aan:

  • Stacaravans Neer
  • Chalets Neer
  • Stacaravans Heijen
  • Chalets Heijen

Bekijk ook eens onze Nordstar caravan en Nordwin stacaravan en wist u dat u bij ons ook een chalet op maat kunt laten maken?

Stacaravan met jaarplaats huren op Camping De Waterval

Heeft u behoefte aan een heerlijke eigen plek op een camping? En heeft u interesse in een jaarplaats op Camping De Waterval Limburg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en voor de prijzen. Of kom gezellig langs, zodat we een rondje over de camping kunnen lopen om een plaats uit te zoeken die bij u past!