15 februari 2022

Stacaravans te koop Brabant

Luxe stacaravans te koop Brabant

Onze stacaravans zijn van veel gemakken voorzien. Stacaravans zijn compleet gemeubileerd. Vaak een grote bank met salontafel, sfeerkachel en TV-aansluiting in de woonkamer, een eethoek met tafel bank en of stoelen, een grote bak-/gril oven in de keuken enz. enz. Vele stacaravans zijn voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen. Wanneer deze niet voorzien zijn van dubbel glas, kunnen wij ook dubbel glas in de stacaravan zetten.

Wilt u een stacaravan kopen? Ons complete aanbod staat hier online! Wilt u liever enkele stacaravans van dichtbij bekijken? Kom dan langs op één van onze showterreinen in Neer of in Heijen. Afhankelijk van de locatie die u bezoekt zal Jacky of Berty u graag verder helpen. Zij kunnen u alles vertellen over de stacaravans die te koop staan.

Service staat voorop bij JBL Stacaravans en Chalets

Bij JBL Stacaravans & Chalets staat service hoog in het vaandel. We staan garant voor de kwaliteit van onze stacaravans, of het nu een nieuwe of een tweedehands stacaravan betreft. De selectieprocedure bij tweedehands is streng; voordat de stacaravans ons terrein betreden vindt er een keuring plaats door een van onze gespecialiseerde monteurs. We kunnen dan goed zien wat we willen aanpakken voor de stacaravan weer de verkoop in gaat en tevens leren we de stacaravan goed kennen op deze manier. 

Verkoopprocedure van tweedehands stacaravans bij JBL

U bent van plan om te kijken naar een stacaravan te koop in Brabant / Limburg. Als u tot koop overgaat, wat kunt u dan van ons verwachten? JBL Stacaravans & Chalets biedt een zeer uitgebreide service aan. U kunt uw stacaravan of chalet voorzien van verschillende uitbreidingen en opties. Ook verzorgen wij het transport en plaatsen van uw nieuwe stacaravan. Na aankoop gaat onze JBL-routine van start. Wanneer u gekozen heeft voor het complete pakket dan gaan we als volgt te werk: 

  • We zorgen dat het water, gas, licht en andere apparaten naar behoren functioneert
  • Voordat uw stacaravan op transport gaat, nodigen we u uit voor een eerste afname
  • Helemaal tevreden? Dan gaat de caravan op transport en gaan we over op plaatsing, het stellen en aansluiten van uw stacaravan
  • Wanneer dit allemaal klaar is, nodigen we u uit voor een tweede afname van uw nieuwe aanwinst

We vertrekken pas als u helemaal 100% tevreden bent over uw nieuwe of tweedehandse stacaravan.

Extra services van JBL Stacaravans & Chalets

Naast de standaard JBL-routine kunt u kiezen voor allerlei extra services, zoals het plaatsen van airco, dubbel glas, centrale verwarming en het onder rondom isoleren van uw stacaravan. Geef uw wensen door aan ons, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen realiseren. Als u op locatie komt kijken, kunnen we uw specifieke wensen in acht nemen en gericht zoeken naar de perfecte stacaravan. 

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op. 

STEL EEN VRAAG