Onderafzetting stacaravan

Winterproof stacaravan of chalet

Niet alleen in de zomer en het voorjaar is een eigen stacaravan of chalet heerlijk om te gebruiken. Ook in de koudere maanden kunt u genieten van uw stacaravan of chalet. Wanneer u deze in de winter wilt gebruiken, kunt u ervoor kiezen om uw stacaravan of chalet winterproof te maken door een geïsoleerde onderafzetting. Hierdoor voorkomt u voor een groot deel dat de koude lucht vanonder in uw stacaravan komt. De centrale verwarming hoeft dan minder hard te werken en het wooncomfort wordt veel hoger!

Voordelen stacaravan isoleren

  • Het hele jaar door gebruik maken van uw stacaravan of chalet
  • Kostenbesparend
  • Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Comfortabel binnen zitten

Onderafzetting stacaravan

Een onderafzetting voor een stacaravan wordt gemaakt met sandwichpanelen van 4 cm dik. De binnenkant is PUR en de buitenkant is van staal. Door de onderzetting onder uw stacaravan te monteren, kan de kou nauwelijks via de onderkant van de stacaravan binnendringen. U beperkt hierdoor 95% van het bevriezen van de leidingen.

Aan beide kanten van uw stacaravan wordt een isolatie-rooster gemonteerd, zodat de stacaravan wordt geventileerd. Er wordt een kruipluik gemaakt, zodat u zelf te allen tijde onder de stacaravan kunt klussen. Tevens wordt er een inspectieluikje bij de aansluitingen gemaakt, zodat u te allen tijde erbij kan. JBL levert een buitenkraan en buitenstopcontact die aan de isolatie wordt gemonteerd.

 

Welke stacaravans kunnen worden geïsoleerd?

Wanneer u een stacaravan of chalet koopt bij JBL Stacaravans en Chalets kunnen wij (tegen betaling) een geïsoleerde onderafzetting voor u monteren.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? We informeren u graag! Neem contact op of kom langs!

Contact opnemen

Onderafzetting stacaravan