VEILIG OP DE JUISTE PLAATS

Geïnteresseerd in een stacaravan/chalet? Er komt meer bij kijken dan alleen het object zelf. Denk bijvoorbeeld aan het transport en de plaatsing.
Past uw droomchalet wel op de gewenste locatie? Het moet op het perceel passen, maar op weg naar het perceel toe kunnen we nog veel obstakels tegenkomen. “Help! En nu?” Wij ontzorgen u graag! JBL plaatst wekelijks stacaravans en chalets en weten dus van de hoed en de rand.

Zijn wij nog niet bekend met de omgeving, dan komen we langs! Hoe gaan wij te werk? Lees hieronder ons 5 stappenplan.

① BEZICHTIGING STAANPLAATS

Wij komen eerst op de plaats van bestemming kijken hoe de stacaravan of chalet geplaatst dient worden. Samen met ons team stellen wij een plan op. Hierbij wordt gekeken hoe we rijden, welke materialen er gebruikt worden, welke machines en met hoeveel personen we te werk gaan.

Is uw standplaats 100, 500 of 1000 km verder op? Dit is voor ons geen probleem!

② TRANSPORT STACARAVAN OF CHALET

Als u een vakantiewoning heeft gekocht, zal er ook voor vervoer gezorgd moeten worden. U kunt ervoor kiezen om uw stacaravan te laten transporteren door onze betrouwbare transport-partners. Dan kunnen deze vakspecialisten het plaatsen en stellen ook direct verzorgen als u dit wenst.

③ PLAATSEN

Doordat wij van te voren een plan hebben gemaakt hoe we de stacaravan gaan plaatsen, hebben wij alle materialen tot onze beschikking òf wij overhandigen ons plan aan klanten die het graag zelf regelen. 

④ STELLEN

Als de stacaravan eenmaal op zijn plaats staat, wordt deze waterpas gezet en het wordt opgebokt op ca. 8 punten met bielzen en opvulplaten. Eenmaal waterpas, dan gaan we over naar stap 5, the final check.

⑤ THE FINAL CHECK

Bij ‘the final check’ wordt alles samen met u gecontroleerd. Gaan alle deuren netjes open? Zijn er nog opvallendheden? Op dit moment kunt u alle vragen stellen die u heeft.
Valt u na de plaatsing nog iets op? Ook dan staan wij voor u klaar via de telefoon of info@jblstacaravans.nl.

JUISTE MATERIALEN EN MACHINES

Een stacaravan of chalet plaatsen en stellen gebeurt niet zomaar. Hiervoor heeft u de juiste materialen en machines nodig. Dan kunt u uw nieuwe vakantiewoning veilig en zonder schade plaatsen. JBL Stacaravans & Chalets heeft deze tot beschikking, zoals een tractor met zwaargewicht, een shift en rijplaten. Doordat wij wekelijks nieuwe stacaravans en chalets plaatsen, weten we precies wat we nodig hebben om ook uw nieuwe vakantiewoning goed te plaatsen en te stellen. Het plaatsen van uw stacaravan wordt uitgevoerd met 2 of 3 personen. Dit doen wij in 6 routinematige stappen.

CONTACT OPNEMEN

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen voor het transporteren van uw stacaravan of chalet? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het plaatsen en stellen van uw vakantiewoning.

CONTACT OPNEMEN