VEILIG OP DE JUISTE PLAATS

U heeft een nieuwe of tweedehands stacaravan of chalet gekocht. En dan? Er komt veel kijken bij het plaatsen en stellen van een stacaravan en chalet. JBL Stacaravans & Chalets kan u daarbij helpen! Wij plaatsen en stellen wekelijks stacaravans en chalets. Veilig en snel op de juiste plaats, helemaal instapklaar voor u.

① BEZICHTIGING STAANPLAATS

Wij komen eerst op de plaats van bestemming kijken hoe de stacaravan of chalet geplaatst dient worden. Samen met ons team stellen wij een plan op. Hierbij wordt gekeken welke materialen er gebruikt worden, welke machines en met hoeveel personen we te werk gaan.

② TRANSPORT STACARAVAN OF CHALET

Als u een vakantiewoning heeft gekocht, zal er ook voor vervoer gezorgd moeten worden. U kunt ervoor kiezen om uw stacaravan te laten transporteren door JBL Stacaravans & Chalets. Dan kunnen onze medewerkers het plaatsen, stellen ook direct verzorgen als u dit wenst.

③ PLAATSEN

Doordat wij van te voren een plan hebben gemaakt hoe we de stacaravan gaan plaatsen, hebben wij alle materialen tot onze beschikking of wij geven aan u door wat aanwezig dient te zijn. Dit doen wij, omdat nauwkeurigheid bij ons hoog in het vaandel staat.

④ STELLEN

Als de stacaravan eenmaal op zijn plaats staat, wordt deze waterpas gezet en het wordt opgebokt op 8 punten met bielzen en opvulplaten. Eenmaal waterpas, dan gaan we over naar stap 5, the final check.

⑤ THE FINAL CHECK

Bij ‘the final check’ wordt alles samen met u gecontroleerd. Gaan alle deuren netjes open? Zijn er nog opvallendheden? Op dit moment kunt u alle vragen stellen die u heeft.

JUISTE MATERIALEN EN MACHINES

Een stacaravan of chalet plaatsen en stellen gebeurt niet zomaar. Hiervoor heeft u de juiste materialen en machines nodig. Dan kunt u uw nieuwe vakantiewoning veilig en zonder schade plaatsen. JBL Stacaravans & Chalets heeft deze tot beschikking, zoals een tractor met zwaargewicht, een shift en rijplaten. Doordat wij wekelijks nieuwe stacaravans en chalets plaatsen, weten we precies wat we nodig hebben om ook uw nieuwe vakantiewoning goed te plaatsen en te stellen. Het plaatsen van uw stacaravan wordt uitgevoerd met 2 of 3 personen. Dit doen wij in 6 routinematige stappen.

CONTACT OPNEMEN

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen voor het transporteren van uw stacaravan of chalet? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het plaatsen en stellen van uw vakantiewoning.

CONTACT OPNEMEN