Nieuwe of tweedehands recreatiewoning kopen?

Wilt u een recreatiewoning kopen die u op uw ideale camping neer kan zetten? Dan is een recreatiewoning van JBL-stacaravans en chalets een perfecte uitkomst!

Uw eigen recreatiewoning kopen?

Het klinkt natuurlijk echt als een top uitkomst en dat is het ook! Ons brede aanbod in recreatiewoningen zorgt ervoor dat u altijd een recreatiewoning koopt die bij u past. Zo zijn er diverse tweedehands recreatiewoningen, maar ook kunt u een nieuwe recreatiewoning kopen.

Alle recreatiewoningen bekijken

Voorbeelden van verschillende keuzes die u kunt maken zijn natuurlijk een CV, dubbel of enkel glas, aluminium, kunststof of Isomet en een chalet of een stacaravan. Verder kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Maatwerk gegarandeert wanneer u een recreatiewoning gaat kopen

De maatwerk recreatiewoningen worden helemaal volgens uw wensen gemaakt. Hierbij heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoger plafond te kiezen, dat is natuurlijk ideaal als u of uw familie lang is. Wilt u het chalet groter, met winterisolatie of zelfs met een luxe keuken? Wij helpen u graag met het uitwerken van uw droomchalet.

Tweedehands stacaravan of chalet kopen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een tweedehands recreatiewoning. Wij kunnen dan ook een aantal maatwerk services verlenen. Denk hierbij aan een volledige isolatie van het chalet of de stacaravan, dat is ideaal voor in de winter, zo kunt u het hele jaar genieten. Daarnaast is het natuurlijk ook kosten en energiebesparend. Een andere manier om energie te besparen is om dubbel glas te plaatsen in uw chalet, ook dit kunnen wij gemakkelijk voor u regelen.

Wilt u in ieder jaargetijde comfortabel overnachten? Kies dan voor een airco die wij passend op uw vakantiewoning kunnen plaatsen. Voor de wintertijden kunt u kiezen voor een centrale verwarming in de accommodatie, zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke tijd in uw eigen recreatiewoning.

Recreatiewoning kopen

Services wanneer u een nieuwe chalet wilt kopen

Om te zorgen dat uw recreatiewoning op de juiste plaats neergezet wordt kunt u kiezen voor vervoer, plaatsen & stellen service. Wij zorgen dan dat uw accommodatie vanaf onze showroom naar uw kavel wordt verplaatst. Denk daarbij aan het bezichtigen van de kavel (hoe hoort het te staan, welke materialen moeten we gebruiken, met hoeveel personen, etc. Daarna vindt stap 2 plaats, het transport van de recreatiewoning. Wij vervoeren de accommodatie op een veilige manier en zorgen ervoor dat alles op een goede manier verloopt.

Ervaren en vakkundig personeel

De accommodatie wordt geplaatst door ons ervaren personeel en wij zorgen ervoor dat uw chalet nauwkeurig geplaatst wordt. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de recreatiewoning netjes en waterpas gesteld wordt, zodat u echt niets meer hoeft te doen. Als alles staat zoals het hoort lopen wij de vakantiewoning met u door om alles samen nog een keer te checken, denk aan kastjes, deuren etc.

Wij leveren onder andere bekende merken als Atlas en Willerby

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en of u een nieuwe recreatiewoning kan kopen bij ons? Neem contact met ons op en wij nemen alle mogelijkheden samen met u door. Ook kan iedereen bij ons een recreatiewoning kopen die bij u past. Maak een afspraak of kom langs in de showroom en kies uw nieuwe recreatiewoning uit!

Contact

Bezoek ons showterrein in Heijen

Bent u van plan om een nieuwe chalet of stacaravan te kopen? Dan wilt u deze vast eerst bezichtigen. Bij JBL Stacaravans & Chalets is dit mogelijk. Maak een afspraak en kom langs op ons showterrein in Heijen. Bereken hieronder alvast de snelste route naar ons showterrein vanaf uw huis.