Uw droom stacaravan kopen

JBL Stacaravans & Chalets

JBL Stacaravans & Chalets heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en bouw van stacaravans en chalets. Van moderne, gloednieuwe chaletverkoop tot tweedehands stacaravanverkoop, niets is te gek. Zo staan er ontzettend mooie stacaravans te koop die goed onderhouden zijn. Ze zien eruit als nieuw! Het proces van aankoop verloopt zorgeloos voor u. JBL Stacaravans & Chalets heeft namelijk verschillende services. Wilt u een stacaravan kopen? Bekijk direct ons aanbod.

Koop vandaag nog uw chalet of stacaravan

Online stacaravan kopen

Online vindt u ons uitgebreide aanbod aan stacaravans. Wij hebben veel stacaravans te koop. Deze vindt u op één van onze showterreinen in Neer of Heijen in Limburg. Hier kunt u de stacaravans van dichtbij bekijken, maar ook online krijgt u een duidelijk beeld van de stacaravans. U vindt hier veel verschillende merken zoals Delta, ABI, Boston, Nordstar, Nordik en Willerby. Kies uit een tweedehands stacaravan of juist voor een nieuwe stacaravan. Ook heeft u een ruime keuze in gevelbekleding, het aantal slaapkamers, de indeling en het model van de stacaravan. Uit de verschillende stacaravans vindt u vast een stacaravan naar wens. Komt u er niet uit? Dan kijken wij graag met u mee om uw droomstacaravan te vinden.

Chalet bouwen

Daarnaast doet JBL Stacaravans & Chalets ook aan chaletbouw. Wij bouwen uw chalet compleet naar wens. Ook bouwen wij mantelzorgwoningen. We houden hierbij rekening met beperkingen. Doordat een mantelzorgchalet op wielen staat is het altijd verplaatsbaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed met u meedenken tot in de kleine details. Daarnaast leveren wij gegarandeerd kwaliteit chalets af.

Stacaravan kopen bij JBL

Verschillende services als u een stacaravan gaat kopen

Bij JBL Stacaravans & Chalets hebben wij verschillende services waardoor uw aankoop zo prettig mogelijk verloopt. Uw wensen staan altijd centraal bij uw stacaravan kopen. Lees hier de voordelen van een stacaravan kopen bij JBL stacaravans & Chalets.

  • Transport- Wanneer u een chalet of vakantiewoning heeft aangeschaft verzorgen wij het transport. Dit doen wij door heel Nederland én Europa met behulpt van erkende transportbedrijven. De transportprijzen hangen af van de uiteindelijke bestemming en de afmetingen. Neem contact op voor meer informatie.
  • Isoleren- Bij een stacaravan kopen denkt u dat dit een vakantiewoning voor de zomer is. Niets is minder waar. Wij isoleren de chalets en stacaravans zodat u ook in de winter heerlijk kunt genieten. 
  • Centrale verwarming- U heeft het nooit meer koud in uw chalet of stacaravan wanneer u bij de aanschaf kiest voor de aanleg van een centrale verwarming. Ook plaatsen wij een airco wanneer dit gewenst is. Zo heeft u het in de winter nooit te koud en in de zomer nooit te warm. 
  • Plaatsen en stellen- Wanneer u een stacaravan te koop ziet staan maakt u zich vast zorgen over het plaatsen en stellen. Geen probleem, want wij verzorgen dit allemaal voor u. Zo is uw aankoop direct instapklaar. Zorgeloos een stacaravan of chalet kopen doet u bij JBL Stacaravans & Chalet. Neem direct contact op.

Stacaravan kopen? Kom langs op ons showterrein in Heijen

Stacaravan kopen met jaarplaats op de camping?

Heeft een een stacaravan die te koop staat gekocht? Of heeft u een chalet aangeschaft? Wij hebben wellicht een fijne jaarplaats voor u beschikbaar op Camping de Waterval. Dit is een gezellige familiecamping middenin de natuur van Limburg.  Uw jaarplaats op Camping de Waterval in Limburg is voorzien van:

  • Standaard 6 amp. stroom (10 amp. tegen meerprijs)
  • Wateraansluiting
  • Riolering
  • Centraal Antennesysteem

Mocht u uw chalet of stacaravan op een andere camping willen krijgen is dit uiteraard ook mogelijk. 

Koop een stacaravan