Uw nieuwe stacaravan occasion

Bent u opzoek naar een Stacaravan occasion in Limburg zonder vaste staanplaats? Dan bent u op de juiste plaats, want wij maken uw droom waar door ons ruime aanbod aan tweedehands stacaravans. Zit er een stacaravan voor u bij?

Bekijk online

Voordelen Stacaravan Occasion

Behalve natuurlijk een voordelige prijs zitten er nog vele voordelen aan een stacaravan occasion. Deze stacaravans zijn over het algemeen volledig gemeubileerd en u kunt precies zien of de stacaravan bij u past.

De stacaravan occasions die wij verkopen zijn van hoogstaande kwaliteit. Op de foto’s kunt u zien hoe de accommodatie er uitziet en u kunt altijd gemakkelijk een bezichtiging aanvragen. Daarnaast is het ook prettig dat u niet verbonden zit aan een kavel, maar u kunt de stacaravan overal laten plaatsen, hier helpen wij natuurlijk graag bij.

Keuzemogelijkheden

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat iedereen andere voorkeuren heeft bij het uitkiezen van een stacaravan occasion. U kunt daarom makkelijk filteren op uw budget, maar ook op verschillende belangrijke specificaties zoals dubbel glas, een gemeubileerde stacaravan een centrale verwarming en u kunt zelfs kiezen welke gevelbekleding uw voorkeur heeft.

Een kavel voor uw stacaravan occasion Limburg

Heeft u zelf al een kavel gevonden of kiest u eerder voor de mogelijkheid om een stacaravan occasion Limburg met kavel te bekijken? Op camping de Waterval in Neer zijn enkele kavels waar u uw stacaravan neer kunt zetten. Verder bieden we altijd de mogelijkheid om uw stacaravan te stellen en plaatsen op een kavel naar uw keuze. Meer over een stacaravan kopen in Limburg.

stacaravan occasion kopen

Stacaravan Occasion kopen

Servicemogelijkheden

Airco in de stacaravan

Wij kunnen in uw stacaravan occasion altijd een airconditioning plaatsen. Zo wordt de lucht gecirculeerd en kunt u tijdens een warme zomerdag genieten van een heerlijke plaats om af te koelen. Omdat iedere stacaravan anders is maken we de airco’s altijd op maat voor uw stacaravan.

Isolatie stacaravan

Een andere mogelijkheid is het laten isoleren van uw stacaravan Occasion als dit nog niet gebeurd is. Wij snappen als geen ander dat u ook in de winter wil genieten van weekendje in uw eigen stacaravan. Daarom kunt u kiezen voor deze mogelijkheid. Ook beperkt u hiermee de mogelijkheid dat de leidingen bevriezen.

Ook is er een mogelijkheid om uw nieuwe stacaravan occasion te laten isoleren door dubbel glas te plaatsen. Vooral voor oudere modellen zal dit ideaal zijn. Zo knapt u uw eigen occasion helemaal op.

Transport, stellen en plaatsen

Heeft u uw droomchalet helemaal gevonden? Is de kavel ook al uitgekozen? Dan kunt u het transport door ons laten verzorgen. Wij transporteren uw nieuwe stacaravan veilig en netjes naar uw kavel in Europa, niet alleen in Nederland dus! Zo kunt u ook gewoon een kavel in Italië uitkiezen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het vervoeren.

Stellen en plaatsen doen wij uiteraard ook. Er zal dan eerst een bezichtiging van de kavel plaatsvinden, vervolgens gaan we, indien u gekozen heeft voor ons als transporteur, de stacaravan verplaatsen.

We maken de woning helemaal waterpas klaar en zorgen dat het een veilige en stabiele woning is. Daarna doen we nog een laatste check en bent u helemaal klaar om vakantie te vieren in uw stacaravan occasion.

Bent u helemaal klaar om bij ons uw stacaravan occasion te kopen? Bekijk ons aanbod gemakkelijk online en maak een afspraak voor een bezichtiging! Ook als u extra vragen of wensen heeft kunnen wij u altijd helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en onze services.

Bekijk stacaravans online