Stacaravan te koop in Limburg

Zoekt u een stacaravan te koop in Limburg? Dan zit u goed bij JBL Stacaravans & Chalets. Wij helpen u altijd bij het vinden van de stacaravan van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands stacaravan, met of zonder airco, van kunststof of aluminium of met twee of drie slaapkamers. In ons assortiment vindt u vaak de passende stacaravan te koop staan. Anders gaan we samen met u op zoek.

Bekijk direct ons aanbod stacaravans

Waarom kiezen voor een recreatiewoning kopen bij JBL Stacaravans & Chalets?

In 1992 zijn wij al begonnen met het verkopen van stacaravans en chalets als Stacaravan Occasion Limburg. U kunt dus wel zeggen dat wij thuis zijn in deze markt. Dankzij de ruime ervaring weten wij als geen ander wat uw wensen zijn en welk model of merk stacaravan hier bij past. Als stacaravan dealer in Limburg kunnen wij u in het hele aankoopproces van een stacaravan helpen. Wij helpen u bij het uitkiezen van uw droomstacaravan tot het plaatsen en stellen van de stacaravan op de juiste plaats. JBL Stacaravans & Chalets is een familiebedrijf en dat voelt u. Wij helpen u op een betrokken en persoonlijke manier.

Stacaravan te koop in Limburg 

JBL Stacaravans & Chalets is gevestigd in Heijen. Daarnaast hebben wij een aantal stacaravans op onze jaarplaatscamping in Neer staan. Wij verwelkomen u graag op onze showtereinen om te kijken naar ons aanbod. Wanneer u op zoek bent naar een stacaravan die te koop staat in Limburg bespreken wij graag uw wensen, eisen en budget. Samen gaan we dan op zoek naar de meest passende stacaravan. U heeft een ruime keuze tussen verschillende modellen en merken. Zo vindt u in ons assortiment top merken als Willerby, Atlas, Delta, Nordstar en Cosalt.

Moderne en nieuwe stacaravan 

Wilt u een exclusieve stacaravan welke van alle gemakken is voorzien? Dan kunt u kiezen voor een moderne en nieuwe stacaravan. De nieuwe stacaravans zijn van alle luxe voorzien en hebben vaak verschillende maatwerk opties. Zo kunt u regelmatig kiezen voor opties als centrale verwarming, een vaatwasser, een intergas ketel, extra isolatie of een andere indeling. 

Nieuwe stacaravans te koop in Limburg

Stacaravan te koop in Limburg

Tweedehands stacaravan kopen?

Bent u op zoek naar een stacaravan die te koop staat in Limburg, maar wel voordelige? Bij ons kunt u een mooie tweedehands stacaravan kopen. De tweedehands stacaravans zijn nog altijd van goede kwaliteit en van alle benodigdheden voorzien. De stacaravan occasions zijn volledig gemeubileerd en na aankoop kunt u de stacaravan naar wens verder aankleden. In ons assortiment vindt u stacaravans in allerlei vormen en maten, zelfs met dubbel glas, centrale verwarming of drie mooie slaapkamers.

Bekijk ons aanbod

Extra services wanneer u een stacaravan wilt kopen

Bij ons kunt u terecht voor een stacaravan die te koop is in Limburg, maar daarnaast bieden wij ook extra services aan. Bij ons kunt u ook terecht voor;

  • Transport naar de plaats van uw nieuwe stacaravan
  • Installeren van centrale verwarming
  • Plaatsen en stellen van uw stacaravan op locatie
  • Een uitgebreide oplever check, zodat u zeker weet dat alles in orde is
  • Installeren van een airco voor uw stacaravan

Waar vindt u ons showtterrein waar een stacaravan te koop staat in Limburg?

Ons showterrein is gevestigd in het Limburgse Heijen. Wilt u een stacaravan kopen en deze eerst bezichtigen? Maak eenvoudig online een afspraak en kom gezellig langs op ons terrein. Hieronder vindt u de snelste route vanaf uw huis naar ons terrein in Heijen. Heeft u vooraf vragen? Neem contact op en wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn in het proces van uw stacaravan kopen.