Stacaravan trap

Heeft u een stacaravan gekocht en bent u op zoek naar een bijpassende stacaravan trap? JBL verkoopt onderhoudsarme trappen in verschillende maten.

Kunststof trap voor stacaravan

Onze stacaravan trappen zijn volledig gemaakt van kunststof. Het wordt van luxe gevelbekleding gemaakt die ook op vele kunststof stacaravans te vinden is. Het geeft een stijlvolle uitstraling en is onderhoudsarm!
De stacaravantrap onderhouden doet u met een emmer water, zachte sop (geen agressieve stoffen) en een zachte borstel. Schrobben, schuren en lakken is vanaf nu verleden tijd!

Stacaravan trap

Kunststof trap voor stacaravan

Kunststof trap voor stacaravan te koop

Een luxe kunststof trap voor stacaravan is te koop vanaf € 495,00. De trap is ca. 51 cm hoog, de onderste 2 tredes 22,5 cm diep en de bovenste trede 33,5 cm diep. Let op de trappen zijn handgemaakt, dus de afmetingen kunnen ietwat afwijken.

Ze zijn verkrijgbaar in donkerbruin, lichtbruin en grijs.

Maatwerk trappen

Heeft u een specifieke wens? U kunt uw kunststof trap op maat laten bouwen. Breedtes, hoogtes, dieptes, trap met leuning, zonder leuning dit is allemaal zelf te bepalen.

BEKIJK TRAPPEN HIER

Standaard dubbele opstap

Bent u op zoek naar een dubbele opstap voor een stacaravan in een goedkope versie? Dan is mogelijk deze dubbele opstap iets voor u. Het is een stevige kunststof opstap van met afmetingen van:

Totale hoogte: 37 cm.

Totale breedte: 62 cm.

Totale diepte: 69 cm.

GA NAAR MGI TRAP

Dubbele opstap voor stacaravan