Chalet & stacaravan transport

Wanneer u een nieuwe stacaravan of chalet koopt, wilt u volledig ontzorgd worden. Dit houdt in dat u niet hoeft na te denken over de transport van uw nieuwe vakantiewoning naar uw perceel. JBL Stacaravans & Chalets zorgt ervoor dat uw vakantiewoning precies op de gewenste plek terecht komt. Dit doen wij door heel Nederland én Europa.

Transport in Europa

Heeft u uw droomchalet of stacaravan bij ons gekocht? Dan kunnen wij ook het transport verzorgen. Wij transporteren stacaravans en chalets niet alleen in Nederland, maar door heel Europa.

Stappenplan transport

Bij het transporteren van uw stacaravan of chalet komt veel kijken. Uiteraard moet het veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd. Wij transporteren uw nieuwe vakantiewoning dan ook zeer professioneel en enkel met erkende transportbedrijven. Bij de transport begeleiden wij u volledig. Het stappenplan van de transport van uw stacaravan of chalet is als volgt:

Het stappenplan van de transport van uw stacaravan of chalet is als volgt:

  1. De vergunning/ontheffing voor transport (door heel Europa) wordt voor u aangevraagd;
  2. Indien nodig wordt er eerst route onderzoek gedaan door ons personeel;
  3. Er wordt bepaald welke materialen en machines er aan te pas gaan komen. Wanneer nodig wordt een telescoopkraan ingezet, zodat de stacaravan of chalet netjes op zijn plek gezet kan worden;
  4. Benodigde begeleiding als BF3, BF4 of politiebegeleiding kan worden ingezet;
  5. Vóór het transporteren van de stacaravan of chalet wordt eerst een oplever check uitgevoerd;
  6. Uiteraard kunnen wij na het transporteren zorgen voor het plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan.

Wij komen kijken!

Aangezien ieder perceel uniek is, is het ene perceel toegankelijker dan het andere perceel. Bent u onzeker of uw nieuwe stacaravan of chalet goed op zijn plaats terecht kan komen? Dan komen wij bij u kijken, dit doen wij in heel Europa. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vakantiewoning veilig en netjes op de juiste bestemming aankomt. JBL Stacaravans & Chalets werkt daarnaast al jarenlang samen met erkende transportbedrijven.

Transport prijzen

De transportprijzen om uw nieuwe stacaravan of chalet naar de juiste plaats te brengen, verschillen per bestemming en afmetingen. Wij hebben een adres en postcode nodig en dan rekenen wij het voor u uit.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen voor het transporteren van uw stacaravan of chalet? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk en begeleiden u tijdens de transport. 

Contact opnemen